O nama

Recharge je vlastiti brend madraca tvrtke Grading.  Proizvodnju madraca Recharge započeli smo 2013. godine potaknuti brojnim pohvalama za kvalitetu tapeciranog namještaja kojeg proizvodimo od 2000. godine. Od samog početka madraci Recharge prepoznati su po vrhunskoj kvaliteti. Kako stalno težimo napretku i inovacijama neprestano smo radili na razvoju novih modela prateći najnovije trendove, ulagajući u najsuvremeniju opremu i tražeći samo najkvalitetnije materijale. Godine napornog rada, istraživanja, osluškivanja komentara kupaca, proučavanjem načina spavanja te želja i potreba kupaca 2020. godine krenuli smo u proizvodnju novih, još boljih i naprednijih madraca koji prate svjetske trendove i novitete. Napravili smo idealne kombinacije materijala i ispuna kako bi zadovoljili potrebe baš svakog spavača sve to uz vrlo visoke standarde kvalitete.

Madraci Recharge neka budu vaš prvi odabir kada je u pitanju kvaliteta. Naša vlastita proizvodnja omogućuje vam da madrac dobijete na kućnu adresu za 7 – 15 radnih dana. Na sve proizvode iz Recharge asortimana dajemo 24 mjesečno jamstvo.

 

Vratite energiju spavajući

Stvaranjem svakog madraca iz programa Recharge, želimo kupcima ponuditi kvalitetan madrac i omogućiti im da se njihova tijela, poput baterije, opet napune energijom. Upravo nam je energija potrebna da bismo mogli obavljati sve svoje svakodnevne obaveze.

Spavanje je jedna od osnovnih ljudskih potreba. Današnji tempo života donosi nam sve veće psihičke i fizičke napore a da bismo mogli obavljati svoje svakodnevne obaveze moramo se prije svega dobro naspavati. Spavamo čak 1/3 svog života i to vrijeme koje provedemo spavajući utječe na naše preostale 2/3 života. Kvaliteta spavanja utječe na naše raspoloženje, ponašanje, zdravlje, sposobnost rješavanja problema i donošenja važnih odluka. Možemo slobodno zaključiti kako je zdravo spavanje temelj dobrog zdravlja. Kada se probudimo odmorni i naspavani lakše ćemo obavljati sve obaveze. Naspram tome loš san zbog neudobnog jastuka ili madraca negativno će utjecati na naše psihičko i fizičko zdravlje.

Odabirom Recharge madraca koji najbolje odgovara vašim potrebama, spavanje će postati punjenje energijom. Kako bi kupili madrac koji je za vas idealan pomoći će vam naše educirano prodajno osoblje. Kako kupiti idealan madrac možete saznati i u našem centru za zdrav san.

 

 

Usporedite Recharge madrace Odaberite svoj question iconKako odabrati idealan madrac?