Adaptive

Adaptive je visoki madrac kod kojeg džepićaste opruge sa dodatnim bočnim ojačanjima i slojem visokoelastične R35 pjene osiguravaju odličnu potporu i pravilan položaj tijela.

Navedena cijena je maloprodajna gotovinska u eurima.

Odaberite dimenziju
Količina:

Madrac Adaptive u svojoj osnovi ima džepićastu jezgru sa 5 zona različite tvrdoće za glavu, ramena, bokove, lumbalni dio i noge. Pravilnim rasporedom mekših i tvrđih dijelova osiguran je pravilan položaj kralježnice tijekom spavanja. Na džepićastu jezgru obostrano su postavljenje plohe posebno obrađenog filca otpornog na temperaturne i klimatske promjene. Filc ujedno pomaže i kod ravnomjerne raspodjele težine. Adaptive je visoki madrac kod kojeg džepićaste opruge sa dodatnim bočnim ojačanjima i slojem visokoelastične R35 pjene osiguravaju odličnu potporu i pravilan položaj tijela. U proizvodnji madraca ADAPTIVE koristimo napredni bačvasti tip opruga koje omogućavaju djelomično savijanje madraca stoga se madrac ADAPTIVE može postaviti na podnice sa elektoromotorom za blago podizanje uzglavlja i uznožja. Bačvaste opruge imaju povećanu čvrstoću zahvaljujući dodatnoj termičkoj obradi žice tijekom postupka proizvodnje. Džepićasta jezgra sa bačvastim oprugama dodatno je ojačana sa metalnim okvirom dok su sami džepovi izrađeni od ojačanog retexa te su vareni ultrazvučnom tehnologijom. Rezultat takvih postupaka u proizvodnji je džepićasta jezgra iznimne čvrstoće. Napredne bačvaste opruge omogućuju da reagiraju samo one na koje se vrši pritisak, stoga će vaša kralježnica uvijek biti u pravilnom položaju. Džepićaste opruge najbolji su izbor za madrace većih dimenzija jer vam omogućuju mirno spavanje neovisno o vašem partneru. Džepićasta jezgra u madracu ADAPTIVE ima u prosjeku 200 opruga po m2 .

Vanjska navlaka na madracu izrađena je od antibakterijske i antialergijske Tencel tkanine koja je skidiva i periva na 60°C, temperaturi koja uništava bakterije i grinje.

Madrac ADAPTIVE preporuča se postaviti na elastičnu letvičastu podnicu kako bi se produžio vijek trajanja madraca i zadržale sve njegove karakteristike. ADAPTIVE je madrac idealan za osobe koje spavaju na boku ili na trbuhu.

PREDNOSTI:

  • skidiva i periva antibakterijska i antialergijska Tencel tkanina
  • visoki madrac za potpunu potporu Vašem tijelu
  • medicinski madrac koji anatomski podupire tijelo
  • napredna džepićasta jezgra sa ojačanim bačvastim oprugama
  • izvrsno podupiranje tijela zahvaljujući visokoelastičnoj R35 pjeni
  • bočna ojačanja garantiraju još jaču strukturu madraca

 

Kod odabira madraca najvažnije je da madrac pravilno podupire vaše tijelo. Na koji način odabrati takav madrac saznajte u našem centru za zdrav san. 

 

Jezgra: džepićasta jezgra 

Slojevi: antibakterijska i antialergijska Tencel tkanina 300 g/m2 (vata 200 g/m2 + retex), zaštitna mrežica, R35 pjena, filc 450 g/m2, džepićasta jezgra 5 zona, , box N30, zatvarač

Tvrdoća: srednje tvrdi madrac 

Nosivost: 110 kg

Visina: 27 cm

Periva navlaka: da

Antibakterijski tretman: da

Memorijska pjena: ne

Jamstvo: 24 mjeseca 

PLAĆANJE GOTOVINOM

Kod plaćanja gotovinom ostvarujete gotovinski popust.

 

JEDNOKRATNO PLAĆANJE KARTICAMA

Primamo kartice svih banaka.

Za plaćanje karticama Maestro, Visa i Mastercard ostvarujete gotovinski popust.

Za plaćanje karticama Diners i American nema popusta bez obzira na način plaćanja.

 

PLAĆANJE KARTICAMA NA RATE

Zagrebačka banka

Maestro - do 24 rate bez kamata

Mastercard - do 36 rata bez kamata 

Erste banka

Maestro - do 12 rata bez kamata

Diners - do 12 rata bez kamata 

Privredna banka

Maestro (Visa) - do 24 rate bez kamata 

American ili Visa Union Pay - do 36 rata bez kamata 

*kod plaćanja karticama na rate ne ostvarujete gotovinski popust

Usporedite Recharge madrace Odaberite svoj question iconKako odabrati idealan madrac?