Allure

Za maksimalnu udobnost madrac ALLURE ima i sloj memory pjene koja se prilagođava tijelu i osigurava izuzetnu udobnost i opuštenost, dokazano poboljšava cirkulaciju krvi te osigurava miran san bez buđenja i okretanja.

Border u boji kreveta GRATIS 

Navedena cijena je maloprodajna gotovinska u eurima.

Odaberite dimenziju
Količina:

Madrac ALLURE u svojoj osnovi ima džepićastu jezgru na kojoj su obostrano postavljene plohe posebno obrađenog filca otpornog na temperaturne i klimatske promjene. Filc ujedno pomaže i kod ravnomjerne raspodjele težine. Idealna visina džepićastih opruga sa dodatnim bočnim ojačanjima donosi vam kvalitetan i čvrsti madrac koji zbog sloja visokoelastične R35 pjene (gustoće 35 kg/m3) izvrsno podupire vaše tijelo. Za maksimalnu udobnost madrac ALLURE ima i sloj memory pjene koja se prilagođava tijelu i osigurava izuzetnu udobnost i opuštenost, dokazano poboljšava cirkulaciju krvi te osigurava miran san bez buđenja i okretanja. U proizvodnji madraca ALLURE koristimo napredni bačvasti tip opruga koje omogućavaju djelomično savijanje madraca stoga se madrac ALLURE može postaviti na podnice sa elektoromotorom za blago podizanje uzglavlja i uznožja. Bačvaste opruge imaju povećanu čvrstoću zahvaljujući dodatnoj termičkoj obradi žice tijekom postupka proizvodnje. Džepićasta jezgra sa bačvastim oprugama dodatno je ojačana sa metalnim okvirom dok su sami džepovi izrađeni od ojačanog retexa te su vareni ultrazvučnom tehnologijom. Rezultat takvih postupaka u proizvodnji je džepićasta jezgra iznimne čvrstoće. Napredne bačvaste opruge omogućuju da reagiraju samo one na koje se vrši pritisak, stoga će vaša kralježnica uvijek biti u pravilnom položaju. Džepićaste opruge najbolji su izbor za madrace većih dimenzija jer vam omogućuju mirno spavanje neovisno o vašem partneru. Džepićasta jezgra u madracu ALLURE ima u prosjeku 200 opruga po m2 .

Vanjska navlaka na madracu izrađena je od antibakterijski tretirane tkanine, a za najveći komfor kod madraca ALLURE možete regulirati toplinu zahvaljujući ljetno – zimskoj strani. Sloj vate na ljetnoj strani madraca osigurava svježinu i osjećaj hlađenja tjekom ljetnih noći, dok sloj vune u zimskim noćima daje osjećaj topline i ugode. Madrac ALLURE zbog svoje džepićaste jezge spada u skupinu medicinskih madraca budući da anatomski podupire tijelo. Spavajući na madracu ALLURE osjećati ćete se odmorno i „napunjenih baterija“, spremni za sve dnevne obaveze.

Madrac ALLURE preporuča se postaviti na elastičnu letvičastu podnicu kako bi se produžio vijek trajanja madraca i zadržale sve njegove karakteristike. ALLURE je madrac idealan za osobe koje spavaju na boku ili na trbuhu.

PREDNOSTI:

  • antibakterijska tkanina u izvedbi ljeto – zima
  • medicinski madrac koji anatomski podupire tijelo
  • napredna džepićasta jezgra sa ojačanim bačvastim oprugama
  • izvrsno podupiranje tijela zahvaljujući visokoelastičnoj R35 pjeni
  • memory pjena za najvišu razinu udobnosti
  • bočna ojačanja garantiraju još jaču strukturu madraca

 

GRATIS izrada bordera u boji kreveta  (izrada bordera na madracu je gratis isključivo uz kupovinu određenih modela kreveta iz vlastite proizvodnje Gradinga) 
Ponudu kreveta pregledajte ovdje: grading.hr/proizvodi/spavaca-soba-kreveti-33

 

Kod odabira madraca Recharge najvažnije je da madrac pravilno podupire vaše tijelo. Na koji način odabrati takav madrac saznajte u našem centru za zdrav san. 

Jezgra: džepićasta jezgra 

Slojevi: antibakterijska tkanina 400 g/m2 (vuna 270 g/m2 + retex), memory pjena VE50, pjena R35, filc 450 g/m2, džepićasta jezgra, box N30, antibakterijska tkanina 400 g/m2 (vata 200 g/m2 + retex) 

Tvrdoća: srednje tvrdi madrac 

Nosivost: 110 kg

Visina: 23 cm

Periva navlaka: ne

Antibakterijski tretman: da

Memorijska pjena: da

Jamstvo: 24 mjeseca 

PLAĆANJE GOTOVINOM

Kod plaćanja gotovinom ostvarujete gotovinski popust.

 

JEDNOKRATNO PLAĆANJE KARTICAMA

Primamo kartice svih banaka.

Za plaćanje karticama Maestro, Visa i Mastercard ostvarujete gotovinski popust.

Za plaćanje karticama Diners i American nema popusta bez obzira na način plaćanja.

 

PLAĆANJE KARTICAMA NA RATE

Zagrebačka banka

Maestro - do 24 rate bez kamata

Mastercard - do 36 rata bez kamata 

Erste banka

Maestro - do 12 rata bez kamata

Diners - do 12 rata bez kamata 

Privredna banka

Maestro (Visa) - do 24 rate bez kamata 

American ili Visa Union Pay - do 36 rata bez kamata 

*kod plaćanja karticama na rate ne ostvarujete gotovinski popust

Usporedite Recharge madrace Odaberite svoj question iconKako odabrati idealan madrac?