Ballast

Za najveću udobnost uz sloj HR35 pjene madrac BALLAST ima i sloj memory pjene koja izvrsno podupire cijelo tijelo a da pritom ne stvara veliki pritisak. Memory pjena prilagođava se tijelu i osigurava izuzetnu udobnost i opuštenost.

Border u boji kreveta GRATIS 

Navedena cijena je maloprodajna gotovinska u eurima.

Odaberite dimenziju
Količina:

Madrac BALLAST u svojoj osnovi ima bonnell jezgu 2.4 mm koja je bočno dodatno ojačana sa PN30 pjenom (gustoće 30 kg/m3) za veću čvrstoću i nosivost. Za još veću kvalitetu madrac BALLAST ima i sloj kokosa sa obje strane madraca. Kokos je potpuno prirodni materijal u kojem se vlaga ne zadržava, već samo prolazi kroz kokosova vlakna i lako ispari iz madraca. Stoga madraci sa kokosovim vlaknima gotovo i nemaju mogućnost za pojavu plijesni, a kokos ujedno i odbija razne nametnike. Vanjska navlaka na madracu izrađena je od antibakterijski tretirane tkanine sa slojem vate na ljetnoj strani madraca što osigurava svježinu i osjećaj hlađenja tijekom ljetnih noći, dok sloj ovčje vune na zimskoj strani madraca daje osjećaj topline i ugode. Sloj HR35 pjene (gustoće 35 kg/m3) izvrsno podupire tijelo zahvaljujući visokoj elastičnosti. HR35 pjena jedan je od najboljih materijala koji se koriste u izradi madraca te ima povećanu trajnost. Za najveću udobnost uz sloj HR35 pjene madrac BALLAST ima i sloj memory pjene koja izvrsno podupire cijelo tijelo a da pritom ne stvara veliki pritisak. Memory pjena prilagođava se tijelu i osigurava izuzetnu udobnost i opuštenost. Spavajući na madracu BALLAST puno manje ćete se okretati tijekom noći jer će vam sloj memory pjene osigurati miran san. Kada se probudite osjećati ćete se odmorno i puni energije, spremni za uspješno obavljanje svih svojih obaveza.

Madrac BALLAST može se postaviti na bilo koju podlogu a preporuča se osobama koje spavaju na leđima. Madrac BALLAST možemo po zahtjevu kupca dodatno ojačati pri ćemu se povećava njegova čvrstoća i nosivost, stoga je pogodan i za osobe koje su teže od 100 kg.

PREDNOSTI:

  • antibakterijska tkanina u izvedbi ljeto – zima
  • kokos kao prirodni sloj za madrac bez vlage
  • memory pjena za izuzetnu udobnost i opuštenost
  • HR35 pjena za bolje podupiranje tijela 

 

GRATIS izrada bordera u boji kreveta  (izrada bordera na madracu je gratis isključivo uz kupovinu određenih modela kreveta iz vlastite proizvodnje Gradinga) 
Ponudu kreveta pregledajte ovdje: grading.hr/proizvodi/spavaca-soba-kreveti-33

 

Kod odabira madraca Recharge najvažnije je da madrac pravilno podupire vaše tijelo. Na koji način odabrati takav madrac saznajte u našem centru za zdrav san.

Jezgra: bonnell jezgra 2.4 mm

Slojevi: antibakterijska tkanina 400 g/m2 (vuna 270 g/m2 + retex), memory pjena V50, pjena HR 35, kokos 650 g/m2, bonnell jezgra 2.4 mm, box PN30, antibakterijska tkanina  400 g/m2 (vata 200 g/m2+ retex)

Tvrdoća: srednje tvrdi madrac 

Nosivost: 130 kg

Visina: 23 cm

Periva navlaka: ne

Antibakterijski tretman: da

Memorijska pjena: da

Jamstvo: 24 mjeseca 

PLAĆANJE GOTOVINOM

Kod plaćanja gotovinom ostvarujete gotovinski popust.

 

JEDNOKRATNO PLAĆANJE KARTICAMA

Primamo kartice svih banaka.

Za plaćanje karticama Maestro, Visa i Mastercard ostvarujete gotovinski popust.

Za plaćanje karticama Diners i American nema popusta bez obzira na način plaćanja.

 

PLAĆANJE KARTICAMA NA RATE

Zagrebačka banka

Maestro - do 24 rate bez kamata

Mastercard - do 36 rata bez kamata 

Erste banka

Maestro - do 12 rata bez kamata

Diners - do 12 rata bez kamata 

Privredna banka

Maestro (Visa) - do 24 rate bez kamata 

American ili Visa Union Pay - do 36 rata bez kamata 

*kod plaćanja karticama na rate ne ostvarujete gotovinski popust

Usporedite Recharge madrace Odaberite svoj question iconKako odabrati idealan madrac?