Posteljine

Kako bi madrac ostao čist i svjež izuzetno je bitno redovito mijenjanje posteljine. Preporuča se da posteljinu mijenjate barem svaka dva tjedna a jastučnice barem jednom tjedno.
U svom programu posteljina Recharge navlake za poplun i navlake za jastuk prodaju se odvojeno i dolaze u svim standardnim dimenzijama kako bi kupac prema svojim potrebama te ovisno o dimenzijama jastuka i popluna sam sebi složio željenu kombinaciju. Kako bi se se madrac dodatno zaštitio i produljio njegov vijek trajanja preporuča se upotreba dodatnih zaštitnih navlaka.

U proizvodnji posteljina iz programa Recharge koristimo 100% pamuk koji ne zahtijeva neku posebnu njegu, može se prati na visokim temperaturama i izrazito je čvrst i dugotrajan materijal. Pamuk je prirodno vlakno koje se dobiva iz sjemenke biljke pamuk, mekan je, dobar izolator i ugodan na dodir. Svi proizvodi iz programa posteljina Recharge perivi su u perilici rublja.

Naša je preporuka da poplune zamijenite nakon 5 do 10 godina, ovisno o tomu koliko su istrošeni i dotrajali. Ako se tijekom noći često znojite, trebate češće mijenjati svoj jastuk ili poplun.

Ovdje možete pregledati ponudu posteljina Recharge. 

Usporedite Recharge madrace Odaberite svoj question iconKako odabrati idealan madrac?