Bioritam

Idealna visina džepićastih opruga sa dodatnim bočnim ojačanjima donosi vam kvalitetan i čvrsti madrac koji se zbog dodatnog sloja PN30 pjene (gustoće 30 kg/m3) savršeno prilagođava vašem tijelu.

 

Navedena cijena je maloprodajna gotovinska u eurima.

Odaberite dimenziju
Količina:

Madrac BIORITAM u svojoj osnovi ima džepićastu jezgru 14 cm visine na kojoj su obostrano postavljene plohe posebno obrađenog filca otpornog na temperaturne i klimatske promjene. Vanjska navlaka na madracu izrađena je od antibakterijski tretirane tkanine sa slojem vate na obje strane. Idealna visina džepićastih opruga sa dodatnim bočnim ojačanjima donosi vam kvalitetan i čvrsti madrac koji se zbog dodatnog sloja PN30 pjene (gustoće 30 kg/m3) savršeno prilagođava vašem tijelu. Napredne opruge omogućuju da reagiraju samo one na koje se vrši pritisak, stoga će vaša kralježnica uvijek biti u pravilnom položaju. U proizvodnji madraca BIORITAM koristimo bačvasti tip opruge koje omogućavaju djelomično savijanje madraca stoga se madrac BIORITAM može postaviti na podnice sa elektoromotorom za blago podizanje uzglavlja i uznožja. Bačvaste opruge imaju povećanu čvrstoću žice zahvaljujući dodatnoj termičkoj obradi tijekom postupka proizvodnje. Džepićasta jezgra sa bačvastim oprugama dodatno je ojačana metalnim okvirom dok su sami džepovi izrađeni od ojačanog retexa koji je ultrazvučno varen. Rezultat takvih postupaka u proizvodnji je džepićasta jezgra iznimne čvrstoće. Sloj PN30 pjene u kombinaciji sa džepićastom jezgrom osigurava visoki nivo udobnosti. Džepićaste opruge najbolji su izbor za madrace većih dimenzija jer vam omogućuju mirno spavanje neovisno o vašem partneru. Madrac BIORITAM zbog svoje džepićaste jezge spada u skupinu medicinskih madraca budući da anatomski podupire vaše tijelo. Džepićasta jezgra u madracu BIORITAM ima u prosjeku 200 opruga po m2 .

Svaku noć spavat ćete jednako dobro ne narušavajući svoj uobičajeni bioritam. Kada se probudite osjećat ćete se odmorno i „napunjenih baterija“ , spremni za dnevne obaveze.

Madrac BIORITAM preporuča se postaviti na elastičnu letvičastu podnicu kako bi se produžio vijek trajanja madraca i zadržale sve njegove karakteristike. BIORITAM je madrac idealan za osobe koje spavaju na boku ili na trbuhu.

PREDNOSTI:

  • antibakterijska tkanina
  • medicinski madrac koji anatomski podupire tijelo
  • napredna džepićasta jezgra sa ojačanim bačvastim oprugama
  • visoki nivo udobnosti zahvaljujući PN30 pjeni
  • bočna ojačanja garantiraju još jaču strukturu madraca

 

Kod odabira madraca Recharge najvažnije je da madrac pravilno podupire vaše tijelo. Na koji način odabrati takav madrac saznajte u našem centru za zdrav san. 

 

Jezgra: 14 cm džepićasta jezgra 

Slojevi: antibakterijska tkanina 400 g/m2 (vata 200 g/m2 + retex), pjena PN30, filc 450 g/m2, džepićasta jezgra, box PN30

Tvrdoća: srednje tvrdi madrac 

Nosivost: 110 kg

Visina: 21 cm

Periva navlaka: ne

Antibakterijski tretman: da

Memorijska pjena: ne

Jamstvo: 24 mjeseca 

PLAĆANJE GOTOVINOM

Kod plaćanja gotovinom ostvarujete gotovinski popust.

 

JEDNOKRATNO PLAĆANJE KARTICAMA

Primamo kartice svih banaka.

Za plaćanje karticama Maestro, Visa i Mastercard ostvarujete gotovinski popust.

Za plaćanje karticama Diners i American nema popusta bez obzira na način plaćanja.

 

PLAĆANJE KARTICAMA NA RATE

Zagrebačka banka

Maestro - do 24 rate bez kamata

Mastercard - do 36 rata bez kamata 

Erste banka

Maestro - do 12 rata bez kamata

Diners - do 12 rata bez kamata 

Privredna banka

Maestro (Visa) - do 24 rate bez kamata 

American ili Visa Union Pay - do 36 rata bez kamata 

*kod plaćanja karticama na rate ne ostvarujete gotovinski popust

Usporedite Recharge madrace Odaberite svoj question iconKako odabrati idealan madrac?