Relax

Vanjska navlaka na madracu RELAX izrađena je od od antibakterijske i antialergijske Tencel tkanine koja je skidiva i periva na 60°C, temperaturi koja uništava bakterije i grinje. Zahvaljujući Airmash mrežastoj traci osigurana je neprestana cirkulacija zraka.

Navedena cijena je maloprodajna gotovinska u eurima. 

Odaberite dimenziju
Količina:

Madrac RELAX u svojoj osnovi ima džepićastu jezgru. Svaka opruga u džepiću je nezavisna i posebna, tako da prilikom ležanja na madracu reagiraju samo one opruge koje su pod pritiskom. Na taj način postiže se velika fleksibilnost madraca i on se prilagođava svakom položaju tijela tijekom spavanja. Budući da se u snu okrenemo i do 60 puta, džepićasta jezgra iznimno je zahvalna i omogućuje miran san. Prilikom pritiska na jednu oprugu, ostale ne reagiraju tako da svojim okretanjem nećete ometati san svojeg partnera. Kako bi se postigla još bolja elastičnost jezgre, u proizvodnji madraca RELAX koristimo bačvasti tip opruge. Bačvaste opruge omogućavaju djelomično savijanje madraca stoga se madrac RELAX može postaviti na podnice sa elektoromotorom za blago podizanje uzglavlja i uznožja. Džepićasta jezgra u madracu RELAX ima u prosjeku 200 opruga po m2 .

Vanjska navlaka na madracu RELAX izrađena je od od antibakterijske i antialergijske Tencel tkanine koja je skidiva i periva na 60°C, temperaturi koja uništava bakterije i grinje. Zahvaljujući Airmash mrežastoj traci osigurana je neprestana cirkulacija zraka. Filc u madracu RELAX omogućava elastičnost ali istovremeno i čvrstoću i dugotrajnost jezgre zbog svoje otpornosti na temperaturne i klimatske promjene. Džepićaste opruge u madracu RELAX dodatno su bočno ojačane, dok sloj R35 pjene (gustoće 35 kg/m3) osigurava visoki nivo udobnosti. Madrac RELAX zbog svoje džepićaste jezge spada u skupinu medicinskih madraca budući da anatomski podupire tijelo. Spavajući na madracu RELAX manje ćete se okretati tijekom noći, a kada se probudite osjećat ćete se odmorno i „napunjenih baterija“, spremni za dnevne obaveze.

Madrac RELAX preporuča se postaviti na elastičnu letvičastu podnicu kako bi se produžio vijek trajanja madraca i zadržale sve njegove karakteristike. RELAX je madrac idealan za osobe koje spavaju na boku ili na trbuhu.

 

PREDNOSTI:

  • skidiva i periva antibakterijska i antialergijska Tencel tkanina
  • Airmash traka za neprestanu cirkulaciju zraka
  • medicinski madrac koji anatomski podupire tijelo
  • napredna džepićasta jezgra sa bačvastim oprugama
  • izvrsno podupiranje tijela zahvaljujući visokoelastičnoj R35 pjeni
  • bočna ojačanja garantiraju još jaču strukturu madraca

 

Kod odabira madraca najvažnije je da madrac pravilno podupire vaše tijelo. Na koji način odabrati takav madrac saznajte u našem centru za zdrav san.

Jezgra: džepićasta jezgra 

Slojevi: antibakterijska i antialergijska Tencel tkanina 300 g/m2 (vata 200 g/m2 + retex), zaštitna mrežica, R35 pjena, filc 450 g/m2, džepićasta jezgra, box N30, zatvarač, Airmash traka

Tvrdoća: srednje tvrdi madrac 

Nosivost: 110 kg

Visina: 23 cm

Periva navlaka: da

Antibakterijski tretman: da

Memorijska pjena: ne

Jamstvo: 24 mjeseca 

PLAĆANJE GOTOVINOM

Kod plaćanja gotovinom ostvarujete gotovinski popust.

 

JEDNOKRATNO PLAĆANJE KARTICAMA

Primamo kartice svih banaka.

Za plaćanje karticama Maestro, Visa i Mastercard ostvarujete gotovinski popust.

Za plaćanje karticama Diners i American nema popusta bez obzira na način plaćanja.

 

PLAĆANJE KARTICAMA NA RATE

Zagrebačka banka

Maestro - do 24 rate bez kamata

Mastercard - do 36 rata bez kamata 

Erste banka

Maestro - do 12 rata bez kamata

Diners - do 12 rata bez kamata 

Privredna banka

Maestro (Visa) - do 24 rate bez kamata 

American ili Visa Union Pay - do 36 rata bez kamata 

*kod plaćanja karticama na rate ne ostvarujete gotovinski popust

Usporedite Recharge madrace Odaberite svoj question iconKako odabrati idealan madrac?