Obratite se s povjerenjem

Kontakti

Matije Gupca 21, 49 221 Bedekovčina, Hrvatska

+385 (49) 213 970

E-Mail:

Web: http://recharge.hr

Naša lokacija na karti

Gdje se nalazimo?

RECHARGE program zdravog spavanja

Zdravo spavanje noću i zdraviji život danju

recharge-madrac-vratite-energiju-spavajuci-grading-namjestaj-bedekovcina-750x300
Mrzovoljni ste? Umorni? Bole vas vrat i leđa?
Sve su to uzroci loše podloge za spavanje i nepotpunog i nezdravog sna.


Odabir kreveta, madraca, podnice i jastuka nije lagan i jednostavan zadatak. Njihov odabir uvelike će odrediti kako će izgledati svaki Vaš dan. Svi navedeni elementi moraju biti međusobno usklađeni, a ujedno zadovoljavati individualne potrebe i navike spavača.

Spavajući ukupno provedemo oko trećine svojega života, a učinkovito i mirno obavljanje dnevnih obaveza uvelike ovisi o kvaliteti spavanja i dobrog odmora duha i tijela. Loše spavanje utječe na raspoloženje i zdravlje, sputava Vas u radu i smanjuje efikasnost i mogućnost brzog i kvalitetnog razmišljanja i odlučivanja.

Program zdravog spavanja RECHARGE vratit će Vam energiju, pripremiti Vas za dnevne obaveze te Vas ispuniti svježinom. Ljubazno i stručno osoblje usmjerit će Vas da odaberete idealni madracu koji će odgovarati Vama i Vašim potrebama, a na Vama je da proizvode isprobate i uvjerite se u kvalitetu.
Vratite energiju spavajući
RECHARGE program zdravog spavanja

Legnite, isprobajte madrac, namjestite jastuk, pitajte i savjetujte se s osobljem.

Kvaliteta prije svega

Zašto odabrati RECHARGE?

  • Vratit ćete energiju spavajući, bit ćete svježi i odmorni
  • Madraci, podnice i jastuci od najboljih materijala, renomiranih proizvođača iz Hrvatske i EU
  • Kombinacija slojeva i elemenata koja jamči udobnost i ergonomski položaj prilikom spavanja
  • Birajte između široke ponude elemenata iz programa zdravog spavanja - madraci, podnice, jastuci
  • Sve možete naći na jednom mjestu
Široka ponuda proizvoda za zdravo spavanje iz vlastite proizvodnje upotpunjena je još i više jer se svi proizvodi nude i po narudžbi. Kreveti, podnice, madraci i jastuci dostupni su u svim mjerama po narudžbi. Mogućnost odabira slojeva madraca, daje novu dimenziju u potrazi za savršenim madracem baš za Vas. Ne morate više istraživati i tražiti, sve Vam je dostupno na jednom mjestu.

GRADING salon namještaja i program zdravog spavanja RECHARGE nude Vam sve potrebno za zdravo spavanje noću i zdraviji život danju.

vratite energiju spavajući

madraci RECHARGE

Već smo konstatirali da jednu trećinu života provedemo spavajući. Da bi preostale dvije trećine bili aktivni, svježi, odmorni i zdravi trebamo pomno obratiti podlogu na kojoj spavamo. Nudimo Vam mogućnost da prema svojim potrebama i željama odaberete udobnost koju želite, trebate i zaslužujete. Udobnost i način na koji spavamo je individualan. Upravo zbog toga smo proizveli program madraca koji će zadovoljiti svačije potrebe.


madraci recharge

vratite energiju spavajući

podnice RECHARGE

Ispravna i kvalitetna podnica upotpunjava priču o dobrom madracu i dobrom snu. Osim što će produljiti životni vijek Vašeg madraca, podnica će osigurati prozračnost i spriječiti zadržavanje vlage i pojave plijesni. Podnice čine Vašu podlogu za spavanje još udobnijom, ravnomjerno raspoređuju težine za optimalan i ergonomičan položaj pri spavanju. Podnice su izrađene od najkvalitetnijeg drveta breze i bukve te su vrlo čvrste, a istovremeno elastične. Kvalitetna podnica jamči udobnost uz ergonomski ispravan položaj tijela prilikom spavanja uz veliku čvrstoću koja garantira sigurnost i pod većim težinama.


podnice recharge

vratite energiju spavajući

jastuci RECHARGE

Kod spavanja je prvenstveno važno da kralježnica kao potporni stup našeg tijela bude u ispravnom položaju. Pravilan položaj vratne kralježnice je također vrlo bitan te stoga trebate kvalitetan jastuk koji će poduprijeti vašu glavu i vrat dok spavate. Kvalitetna antibakterijska i antialergijska navlaka jastuka omogućava miran san i svježinu tjekom noći.


jastuci recharge