Obratite se s povjerenjem

Kontakti

Matije Gupca 21, 49 221 Bedekovčina, Hrvatska

+385 (49) 213 970

E-Mail:

Web: http://recharge.hr

Naša lokacija na karti

Gdje se nalazimo?

Pravilnim korištenjem produljite vijek Vašeg madraca

Održavanje madraca

Madrac je potrebno okretati redovito u svim smjerovima kako bi se tragovi ležanja i manja udubljanja nastala prilikom ležanja, izjednačila i kako bi madrac poprimio svoju prvobitnu formu. Redovito okretanje madraca važno je da bi se osiguralo bolje prozračivanje i svježina madraca. Kod korištenja madraca, preporuča se okretanje barem jedamput mjesečno.

Kod okretanja madraca, preporuča se da sudjeluju dvije osobe, zbog lakšeg rukovanja teškim madracima. U prilogu se nalazi savjet kako okretati madrac tokom godine. Ovaj prijedlog kao rezultat daje da se kroz godinu madrac izokrene u svim smjerovima i na taj način se osigurava njegova dugotrajnost, pravilan oblik i svježina.

Pravilnim korištenjem madraca i njegovim redovitim okretanjem, osiguravate si miran, ugodan i revitalizirajuć san te dugotrajnost i postojanost Vašeg RECHARGE madraca.


Održavanje madraca | RECHARGE
Najbolji i preporučeni način održavanja i čišćenja madraca je koristeći usisavač. Bilo kakve mrlje na navlaci madraca, preporuča se čistiti sa vlažnom tkaninom namočenom u mlakoj vodi s malo dodanog sapuna. Nikako se ne preporuča korištenje kemijskih i drugih abrazivnih sredstava te jače namakanje madraca.

Široka ponuda proizvoda za zdravo spavanje iz vlastite proizvodnje upotpunjena je još i više jer se svi proizvodi nude i po narudžbi. Kreveti, podnice, madraci i jastuci dostupni su u svim mjerama po narudžbi. Mogućnost odabira slojeva madraca, daje novu dimenziju u potrazi za savršenim madracem baš za Vas. Ne morate više istraživati i tražiti, sve Vam je dostupno na jednom mjestu.

GRADING salon namještaja i program zdravog spavanja RECHARGE nude Vam sve potrebno za zdravo spavanje noću i zdraviji život danju.

vratite energiju spavajući

madraci RECHARGE

Već smo konstatirali da jednu trećinu života provedemo spavajući. Da bi preostale dvije trećine bili aktivni, svježi, odmorni i zdravi trebamo pomno obratiti podlogu na kojoj spavamo. Nudimo Vam mogućnost da prema svojim potrebama i željama odaberete udobnost koju želite, trebate i zaslužujete. Udobnost i način na koji spavamo je individualan. Upravo zbog toga smo proizveli program madraca koji će zadovoljiti svačije potrebe.


madraci recharge

vratite energiju spavajući

podnice RECHARGE

Ispravna i kvalitetna podnica upotpunjava priču o dobrom madracu i dobrom snu. Osim što će produljiti životni vijek Vašeg madraca, podnica će osigurati prozračnost i spriječiti zadržavanje vlage i pojave plijesni. Podnice čine Vašu podlogu za spavanje još udobnijom, ravnomjerno raspoređuju težine za optimalan i ergonomičan položaj pri spavanju. Podnice su izrađene od najkvalitetnijeg drveta breze i bukve te su vrlo čvrste, a istovremeno elastične. Kvalitetna podnica jamči udobnost uz ergonomski ispravan položaj tijela prilikom spavanja uz veliku čvrstoću koja garantira sigurnost i pod većim težinama.


podnice recharge

vratite energiju spavajući

jastuci RECHARGE

Kod spavanja je prvenstveno važno da kralježnica kao potporni stup našeg tijela bude u ispravnom položaju. Pravilan položaj vratne kralježnice je također vrlo bitan te stoga trebate kvalitetan jastuk koji će poduprijeti vašu glavu i vrat dok spavate. Kvalitetna antibakterijska i antialergijska navlaka jastuka omogućava miran san i svježinu tjekom noći.


jastuci recharge