Obratite se s povjerenjem

Kontakti

Matije Gupca 21, 49 221 Bedekovčina, Hrvatska

+385 (49) 213 970

E-Mail:

Web: http://recharge.hr

Naša lokacija na karti

Gdje se nalazimo?

Misija | Cilj | Vizija

Proizvodnja madraca

recharge-madrac-vratite-energiju-spavajuci-grading-namjestaj-bedekovcina-750x300 Proizvodnjom kvalitetnog pločastog i tapeciranog namještaja počeli smo privlačiti pažnju tržišta, naši proizvodi postali su prepoznatljivi po kvaliteti te se svakodnevnim povećanjem broja klijenata i upita nametnula potreba za proširenjem proizvodnog kapaciteta i ponude u vidu novih proizvodnih programa.

Dobivajući pohvale za kvalitetu, izdržljivost i dugotrajnost naših kreveta i ležajeva koji imaju ugrađene madrace iz vlastite proizvodnje, odlučili smo se na razvoj linije madraca. S velikim iskustvom i dokazanom kvalitetom u vlastitoj proizvodnji razvijamo nove modele, slušajući želje i potrebe svojih kupaca. Mišljenja smo da su kvalitetno spavanje i dobar san važni za dobru funkciju kroz dan. Dobar san omogućuje tijelu i umu da je vitalno i svježe, da je spremno na dnevne zadatke i obaveze. Čovjek u prosjeku treba osam sati sna u jednom danu. Taj podatak nas vodi do zaključka da jednu trećinu života prespavamo. U obzir je potrebno uzeti da uglavnom spavamo na jednom mjetu, u krevetu, na madracu. To je, prema tome, mjesto na kojem provodimo najviše vremena.

Da bi ostvarili svoj cilj te našim kupcima osigurali kvalitetan san i najbolju funkciju kroz dan, odlučili smo svoje znanje i iskustvo stečeno u proizvodnji namještaja, upotpuniti i primijeniti u novom projektu – proizvodnji madraca. Stvaranjem svakog madraca iz programa RECHARGE, želimo kupcima ponuditi kvalitetan madrac uz pristupačnu cijenu, omogućiti im da se njihova tijela, poput baterije, opet napune energijom. Želimo omogućiti kvalitetan san i odmor te vrhunsko iskustvo spavanja. Želimo da se na našim madracima budite sa osmjehom na licu i spremni na dnevne zadatke. Naša je vizija postati vodeći proizvođač madraca u regiji, te promotor zdravog spavanja, spavanja koje Vam vraća životnu energiju. Želimo svima da mogu iskreno i sa sigurnošću reći da su se naspavali i napunili energijom.

Samo najbolji materijali

O PROIZVODNJI

U proizvodnji koristimo najkvalitetnije i provjerene materijale koji će osigurati trajnost, udobnost, potporu, vitalnost i svježinu tijelu i umu. Pošto ne postoji univerzalni madrac i pošto su udobnost i navike pri spavanju subjektivna stvar, razvili smo više modela madraca, koji će svima omogućiti kvalitetan san, potporu tijelu te prostranost. U proizvodnji pratimo najnovije trendove i studije o zdravom spavanju te primjenjujemo suvremenu tehnologiju. recharge-madrac-fresh-grading-namjestaj-bedekovcina-750x448-slojevi recharge-madrac-vitalize-grading-namjestaj-bedekovcina-750x448-slojevi recharge-madrac-fresh-grading-namjestaj-bedekovcina-750x448-slojevi recharge-madrac-vitalize-grading-namjestaj-bedekovcina-750x448-slojevi recharge-madrac-calm-slojevi recharge-madrac-dream-slojevi recharge-madrac-harmony-slojevi